Leaderschip development program

Binnenkort starten we een leadership development program. Dit is in combinatie met leidinggevenden van andere bedrijven. Wilt u een afzonderlijke training voor uw eigen organisatie op maat gemaakt? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is het leadership development program?

Het programma bestaat 12 dagen verdeeld over vier fasen:

  1. Groepsvorming, Missie, Visie en Strategie. In deze fase leert de groep elkaar beter kennen, gaat een contract met elkaar aan en verdiept de groep zich in de visie van de organisatie, draagt bij aan die visie, gaat benchmarken met andere organisaties en hierin worden ook en aantal terugkerende werkvormen geïntroduceerd zoals de reflectie&dialoog en worden de strategische projecten opgestart. In deze fase wordt ook een inspirerende gastspreker ingezet.
  2. Organisatie. In deze fase draait het om allerlei zaken rondom het organiseren. Denk aan plannen, finance for non-finance en time-management. Er wordt verder gewerkt aan de strategische projecten en hierbij worden ‘just-in-time’ leermomenten gecreëerd (JITL). Gastspreker over een bijzonder project of organisatie.
  3. Persoonlijk leiderschap. In deze draait het om de individu in het geheel, ‘wie ben ik nu in onze organisatie’. Veel terugkerende onderdelen in deze fase zijn een persoonlijkheid instrument zoal de MBTI, een 360 graden feedback, persoonlijke geschiedenis en een verdieping in de eigen rollen binnen de visie. Ook werk-privé balans en persoonlijke leiderschapsstijl komen hier terug. Soms past hier ook een workshop rond cultuurverschillen. Natuurlijk wordt ook in deze fase doorgewerkt aan de strategische project met JITL.
  4. Verandering en borging van verandering. In deze fase wordt het project afgerond en gepresenteerd aan de opdrachtgever. Hier worden conclusies getrokken over het geleerde en wordt dit omgezet naar concrete plannen voor verandering en borging. Onderwerpen als verandering in organisaties en gedragsverandering staan centraal in deze fase.

Data voor 2015 zijn:

Blok 1: 12 mei, 19 mei en 21 mei

Blok 2: 18 juni, 25 juni en 2 juli

Blok 3: 20 augustus, 27 augustus en 3 september

Blok 4: 29 oktober, 5 november en 12 november

Dit programma vindt plaats vanaf 15 deelnemers, waardoor we de prijs kunnen terugbrengen naar 7920 Euro p.p.

Kijk ook op http://nancuna.nl/leiderschapsontwikkeling-voor-het-mkb voor meer info.