Leiderschapstraining

OrganisatieadviesTrainingenLeiderschapstraining

Leiderschapstraining

Goed Leiderschap is niet evident. Terwijl het wel essentieel is voor het succes en voortbestaan van uw organisatie. Bij OMG! hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van leiderschapsprogramma’s voor zowel grote als kleinere organisaties. Er wordt gekeken naar de organisatie, naar de deelnemers en de huidige situatie zowel binnen de organisatie als daarbuiten. De doelstelling van een op maat gemaakt leiderschapsprogramma is altijd om de leiders te helpen een daadwerkelijke verandering door te voeren die hen, hun team, en hun organisatie verder helpt. Daarbij gaat het niet om zoveel mogelijk te veranderen, maar om te kijken wat nodig is voor het gewenste resultaat.

Bij het ontwikkelen van het programma houden we rekening met de doelen, en zorgen we ook dat er aan verschillende leervoorkeuren wordt tegemoet gekomen door verschillende methodieken aan te bieden. Zo zorgen we zowel voor resultaat als voor een leuke en inspirerende ervaring voor de deelnemers.

Naast het op maat gemaakte leiderschapsprogramma hebben we ook ruimschoots ervaring met specifieke thema’s voor leidinggevenden, waaronder:

  • Compassievol leiding geven
  • Mindful leiderschap
  • Bouwen aan Vertrouwen
  • Verantwoordelijkheid bij de ander leggen
  • Feedback geven als leidinggevende

Voor meer informatie over onze leiderschapstrainingen, kunt u contact opnemen met info@omgadvies.nl.

Leiderschapstraining
OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg