Coaching

Als mens kun je regelmatig lastige gevoelens, gedachten of situaties ervaren. In interactie met een coach kun je deze situaties samen bespreken, waarbij je door reflectie meer inzicht kan krijgen op de effecten van je gedrag. Vanuit een emotioneel veilige omgeving is de insteek niet om deze lastige gevoelens of gedachten te veranderen, maar te leren hoe je je op een andere manier mee kan verhouden. Dit leren is een proces welke in kleine stapjes gemaakt kunnen worden, waarbij de waarden die je belangrijk vindt in je leven een leidraad kunnen vormen. Vanuit het perspectief van bewustwording en mogelijkheden in aansluiting op je behoeften en waarden is het doel om je zelfvertrouwen en mentale veerkracht te vergroten.

 

De oplossingsgerichte coach focust op datgene wat wél goed gaat en maakt daarmee de weg vrij om op een positieve en pragmatische manier vooruitgang te boeken, zonder te gaan adviseren.

Oplossingsgericht coachen werkt snel en efficiënt en mobiliseert energie en creativiteit bij de gecoachte.

Bij deze vorm van coaching wordt er vanuit gegaan dat de gecoachte zelf de oplossing weet, maar deze nog niet voorhanden heeft. Door mij voornamelijk te richten op het proces en op de juiste vragen stellen, help ik je om tot je eigen oplossingen te komen.

Stuurt u een mailtje of neem telefonisch contact voor een vrijblijvend gesprek en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn.

OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg