Wie zijn wij

OrganisatieadviesWie zijn wij

OMG staat voor Op Maat Gemaakt.

Ik geloof dat elk individu uniek is, en daarom ook elke organisatie, en elke vraag uniek.

Mijn naam is Lies Wouters-Soomers, en ik ben OMG Advies meer dan tien jaar geleden opgestart om mensen en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling.

Dat kan en dat doe ik niet alleen.

Met een nog steeds groeiend netwerk aan trainers en coaches wereldwijd werken wij samen om op maat gemaakte advies, training en coaching aan te bieden aan kleine en grote organisaties.

Afhankelijk dus van deze behoefte wordt er samengewerkt met de trainer en/of coach die daar het beste op aansluit. Hieronder vind je enkele profielen van professionals die in het verleden hebben samengewerkt met OMG! Naast deze uitermate vakkundige en prettige collega’s ligt een nog groter netwerk waarmee we samenwerken als daar behoefte voor is.

Wij kijken graag naar wat uw vraag is, en hoe wij, met onze expertises daar het beste op kunnen aansluiten.

Wie zijn wij

Lies Wouters-Soomers

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Adviseur, Trainer, Teamcoach en Levensgenieter

Lies helpt organisaties waar het gaat over professionele ontwikkeling. Sinds jaren doet ze onderzoek naar psychologische veiligheid als fundament voor optimaal functioneren, positief leiding geven en een gezonde organisatie. Zij traint en coacht zowel leidinggevenden als medewerkers in het voeren van lastige gesprekken. Dat kan zijn feedbackgesprekken over functioneren, over grensoverschrijdend gedrag en ook hoe aan te geven wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

Haar missie is om bij te dragen aan een mooiere wereld waar mensen zichzelf mogen en kunnen zijn binnen het kader van wat goed is voor de organisatie.

Wie zijn wij

Marije Laverman

Arbeids- en Organisatie psycholoog en coach

Bureau Marije

Marije is een zeer ervaren coach met veel kennis op het gebied van arbeid en geluk. Daarnaast heeft zij goede kennis van de wetgeving omtrent verzuim. Je kunt bij haar terecht voor een breed spectrum aan werk gerelateerde vraagstukken als ook persoonlijke vraagstukken. Zij is een nuchter en praktisch iemand, dat zie je terug in haar manier van werken.

Wie zijn wij

Dr. Günther Endres

Coach en Team developer

Partner des Wandels

Günther heeft een passie voor de menselijke kant van verandering. Hij heeft ervaring met het ontsluiten van het individuele potentieel van teamleiders en het begeleiden van hen bij het laten floreren van hun teams. Hij komt uit een achtergrond van jarenlange persoonlijke ervaring als mens, adviseur en manager. Zijn missie is de transformatie voor persoonlijke groei, voor samenwerking en co-creatie. Bijdragen aan een betere en humanere zakenwereld betekent voor hem ook dat succes gezonde en gelukkige leiders en teams omvat.

Wie zijn wij

Nienke Dikmans

HR Adviseur, trainer en coach

Door 15 jaar ervaring te hebben met het begeleiden en coachen van directieleden in hun samenwerking, kent zij de klappen van de zweep. Met een achtergrond in HR begrijpt ze de verschillende belangen van de vertegenwoordigers in het MT. Zij richt zich op meer mensen enthousiasmeren tot uitspreken, aanspreken en de ander beter begrijpen. Nienke gelooft dat als er vanuit harmonie wordt samengewerkt, iedereen tot zijn recht komt in zijn werk. Dan voel je verbinding en vertrouwen met elkaar. Uiteindelijk levert dit een samenwerking op met productieve teams die afspraken nakomen!

Wie zijn wij

Fredrik Fogelberg

Arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer en executive coach.

Fredrik Fogelberg is een erkend organisatiepsycholoog, gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en teamfacilitatie in internationale organisaties. Hij heeft ruim 30 jaar internationale ervaring in het bedrijfsleven en als consultant.

Wie zijn wij

Marieke de Boer

Trainer en coach

Marieke de Boer heeft een achtergrond in theater en drama , in de loop van de jaren aangevuld met tal van trainingen en opleidingen op het gebied van coaching, training, Gestalt, Quantum Psychology, online training en procesbegeleiding van veranderingen. Zij doet opdrachten voor kleine tot grote (internationale) bedrijven, vaak in de IT. Samen met jou weet zij op onconventionele wijze de gewenste resultaten neer te zetten. Zij legt veel nadruk op de condities die de resultaten van de coaching en training optimaliseren: het ‘klimaat’ binnen een organisatie. Immers: hoe meer de ambities van de individuele deelnemer(s) van coaching en training en de ambities van het bedrijf overlappen, hoe groter het effect.

Wie zijn wij

Christine Wirths

Interculturele consultant en trainer

In haar rol als adviseur, facilitator of coach nodigt ze mensen uit om van perspectief te veranderen. Ze investeert haar energie zodat mensen zichzelf en elkaar beter begrijpen en een meer respectvolle, open en efficiënte uitwisseling aangaan. Elke ontmoeting, elk gesprek en elke groepssituatie wordt anders vormgegeven, afhankelijk van de individualiteit van mensen en de complexiteit van de algehele context. Haar doel is om bij te dragen aan het vermijden en oplossen van conflicten. Ze inspireert mensen om de kansen en voordelen van diversiteit te ontdekken. Haar moed om open, creatief en flexibel te zijn, helpt zichzelf en onze klanten.

Wie zijn wij

Dani Márquez Piris

Online Learning Consultant, eLearning Design, Video Editing

Blue Synapsis

Dani is sinds 2016 actief in de online learning industrie. Hij is gespecialiseerd in het creëren van boeiende, effectieve en plezierige leerervaringen. Dani staat bekend om zijn toewijding aan creativiteit, betrouwbaarheid en efficiëntie en geeft tijdens het hele proces prioriteit aan klantondersteuning. Of het nu gaat om het maken van e-learningmodules, het verfijnen van video’s of het orkestreren van online trainingsprogramma’s, hij levert een uitzonderlijke klantervaring in het online leerlandschap.

OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg