Psychologische Veiligheid Spel

OrganisatieadviesTeamcoachingPsychologische Veiligheid Spel

Stap in de wereld van psychologische veiligheid met ons spel, waar openheid en vertrouwen de sleutel zijn tot succes. Ontdek hoe je een omgeving kunt creëren waarin iedereen zich vrij voelt om ideeën te delen, feedback te geven en fouten te maken zonder angst voor afwijzing of veroordeling. Speel mee en leer hoe je een cultuur van respect en begrip kunt opbouwen, waarin samenwerking en groei gedijen. Durf jezelf te zijn en de kracht van psychologische veiligheid te ervaren in dit boeiende spel!

Aan de hand van een metafoor leren de deelnemers een gezamenlijk taal die de barrière voor het gesprek verlaagt. Door de metafoor in de ruimte uit te beelden en daadwerkelijk je plek op kaart in te nemen, wordt het gesprek nog duidelijker en waardevoller. Het geeft meteen beeld bij het verhaal.

Quote teamleider internationale organisatie:
Toen we allemaal op de kaart gingen staan, realiseerde ik mij opeens wat we elkaar aandoen. Wat fijn om dan ook meteen de tools te krijgen en te oefenen hoe we elkaar daarin kunnen ondersteunen in plaats van kopje onder te duwen.

Quote project medewerker:
Ik vond het erg leuk, leerzaam en heb er veel aan gehad om mijn eigen plaats in het team te bepalen.

Psychologische Veiligheid Spel

Het spel kan aangeboden worden in combinatie met het boek “Lead your team toward a better world’; waar de methodiek nogmaals breed wordt uitgelegd en verschillende oefeningen worden aangeboden om te oefenen met de tools.

Het spel kan ingezet worden als éénmalige interventie, of als onderdeel van een traject voor teamontwikkeling. Interesse hoe dat werkt? Neem even contact met ons op via info@omgadvies.nl.

Psychologische Veiligheid Spel
OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg