Lead your team toward a better world

OrganisatieadviesLead your team toward a better world

Bestel nu je eigen exemplaar of contacteer ons voor een training of coaching over dit onderwerp

Lies introduceert haar unieke ‘Metaphor Map’ en ‘Metaphor Model’ over psychologische veiligheid in haar eerste Engelstalige boek.  Ze legt hier uit hoe leidinggevenden specifieke aangeleerde vaardigheden kunnen gebruiken om teams te creëren waarin werknemers zich gemotiveerd voelen, plezier hebben en groeien. Alsook legt ze de neurobiologie van ons gedrag uit en de impact ervan op prestaties, samenwerking, creativiteit, geluk, productiviteit en nog veel meer. Dit alles ondersteund door relevante wetenschap, uitgebreid onderzoek, praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Ze onthult het belang van het toepassen van deze vaardigheden in de wereld en hoe we allemaal een belangrijke rol kunnen spelen bij het verbeteren van deze wereld, waar niet alleen teams, maar iedereen kan bloeien.

Wil jij als leidinggevende je vaardigheden ontwikkelen zodat je voor jezelf en je team een veilige, prettige werkomgeving kan creëren?

[button title=”Bestel nu je eigen exemplaar” link=”https://www.amazon.nl/Lead-your-toward-better-world/dp/B09ZD2VPQT/ref=sr_1_1?__mk_nl_NL=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=JLI68PWC68UR&keywords=lead+your+team&qid=1661173332&sprefix=lead+your+team%2Caps%2C76&sr=8-1″ new_tab=”yes” align=”center”]

In onderstaande video vertelt Lies Wouters meer over dit boek:

OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg