Hoe dan? Zoek je eigen superkracht

OrganisatieadviesHoe dan? Zoek je eigen superkracht
Bestel het boek

Op 27 september 2018 presenteerden ondernemer Monique Ravenstijn en arbeidspsycholoog Drs. Lies Wouters-Soomers hun boek Hoe dan? Zoek je eigen superkracht. Hoe dan? Is een boek wat je op het puntje van je stoel laat zitten, omdat deze twee ondernemende vrouwen niet alleen nog dichter tot elkaar komen door elkaar brieven te schrijven, maar ook hun eigen superkracht vinden.

Hoe dan?

Hoe dan? vertelt het verhaal van Monique en Lies, twee ondernemende vrouwen die door hun briefwisseling dichter tot elkaar komen én hun eigen superkracht vinden. Het boek biedt (h)erkenning, inspiratie en handvatten aan de lezer om ook zelf het eigen talent te ontdekken en gelukkiger in het leven te staan. 
Het boek is autobiografisch. In brieven die ze aan elkaar schrijven vertelt Monique haar levensverhaal over haar zoektocht naar succes en geluk. Een persoonlijk veranderingsproces dat haar veel heeft gebracht. Lies spiegelt dit proces vanuit de positieve psychologie en geeft tips hoe je dit zelf kunt beïnvloeden. Door de persoonlijke manier van schrijven leer je de hoofdpersonen steeds beter kennen. Grote kans dat je er veel van jezelf in herkent. Het boek helpt jou op weg in de zoektocht naar je eigen superkracht. 

Klik hier voor de video waarin de schrijvers vertellen hoe hun boek tot stand kwam.

Drs. Lies Wouters-Soomers

Drs. Lies Wouters-Soomers is arbeids- en organisatiepsycholoog en eigenaar van OMG Advies. Als trainer en coach werkt zij zowel regionaal als internationaal met teams en individuele medewerkers. Zij heeft een passie voor de positieve psychologie en gebruikt de nieuwste inzichten uit de wetenschap om mensen en bedrijven maatwerk aan te bieden. Waar ze vooral gelukkig van wordt, is mensen helpen gelukkiger en gezonder in hun werk, en daardoor ook in hun leven te staan.

Monique Ravenstijn

Monique Ravenstijn is eigenaar van verschillende Jumbovestigingen. Net als de afgelopen vijf generaties in haar familie, is zij bezig haar eigen gedachtegoed te bouwen: onder andere door haar duurzaamheidsformule Jeelink. Zij spreekt regelmatig tijdens evenementen en is de trotse moeder van drie opgroeiende kinderen. Haar missie is om alles uit zichzelf en haar medemens halen. Ze wil verbinding brengen tussen mensen maar ook tussen producten.

Bestellen kan via deze link: Zoek je eigen superkracht!

OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg