Ons team

OMG! staat voor Op Maat Gemaakt

Bij OMG! geloven we niet in een standaard aanpak. Elke persoon binnen in de organisatie is anders. Daarom vinden we het belangrijk om voor elke vraag eerst in gesprek te gaan met onze klant en het aanbod naadloos te laten aansluiten aan de behoefte. We gebruiken de kennis uit de wetenschap om u en uw organisatie te helpen in ons advies, in een training of in coaching.

[media animation=”none” link=”” image=”2763″]

Lies Wouters

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Adviseur, Trainer, Teamcoach en Levensgenieter

Lies specialiseert zich in de positieve psychologie. Naast het onderzoek dat zij doet naar geluk en veerkracht, staat ze organisaties bij waar het gaat om mentale gezondheid, optimaal functioneren, motiveren en positieve communicatie. Haar missie is om bij te dragen aan het terugdringen van het aantal burnouts in Nederland door te helpen mensen binnen organisaties gezonder en gelukkiger te maken.

[media animation=”none” link=”” image=”2848″]

Marije Laverman

Arbeids- en Organisatie psycholoog en coach

Marije is een zeer ervaren coach met veel kennis op het gebied van arbeid en
geluk. Daarnaast heeft zij goede kennis van de wetgeving omtrent verzuim. Je
kunt bij haar terecht voor een breed spectrum aan werk gerelateerde
vraagstukken als ook persoonlijke vraagstukken. Zij is een nuchter en
praktisch iemand, dat zie je terug in haar manier van werken.

[media animation=”none” link=”” image=”3085″]

Janne Croenen

Marketeer

Janne heeft een bachelor Bedrijfsmanagement Marketing gehaald aan Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen, België. Zij ondersteunt onze marketing platformen door onze sociale media kanalen te beheren, creëert en implementeert online en offline marketingcampagnes, ontwikkelt POS materiaal, update samen met onze webdesigner de content op de website etc.
Marketing is haar passie en ze doet niets liever dan onze projecten op een creatieve manier tot een goed einde te brengen.

[button title=”Maak een afspraak!” link=”/contact” icon=”moon-arrow-right-2″]

Geef een reactie

OMG Advies

OMG specialiseert zich in leiderschapstraining en coaching. Al meer dan tien jaar faciliteren wij zowel online als op locatie leiders en professionals met een ruim aanbod aan onderwerpen.

CONTACT

OMG! Advies CommV

Copyright OMG Advies | Website: Opvallend Genoeg