Ons team

OMG! staat voor Op Maat Gemaakt

Bij OMG! geloven we niet in een standaard aanpak. Elke persoon binnen in de organisatie is anders. Daarom vinden we het belangrijk om voor elke vraag eerst in gesprek te gaan met onze klant en het aanbod naadloos te laten aansluiten aan de behoefte. We gebruiken de kennis uit de wetenschap om u en uw organisatie te helpen in ons advies, in een training of in coaching.

Alt Text

Lies Wouters

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Adviseur, Trainer, Teamcoach en Levensgenieter

Lies specialiseert zich in de positieve psychologie. Naast het onderzoek dat zij doet naar geluk en veerkracht, staat ze organisaties bij waar het gaat om mentale gezondheid, optimaal functioneren, motiveren en positieve communicatie. Haar missie is om bij te dragen aan het terugdringen van het aantal burnouts in Nederland door te helpen mensen binnen organisaties gezonder en gelukkiger te maken.

Alt Text

Marion Riteco

Bedrijfskundige en Mindfulness trainer

Marion heeft jarenlang gewerkt als HR Business Partner binnen Defensie. Haar interesses, ervaring, kennis en kunde liggen op het gebied waar Bedrijfskunde, Mindfulness en Emotionele intelligentie samenkomen. Doordat Marion van nature een systeemdenker is, weet ze deze kennis en kunde met elkaar te verbinden en om te zetten in nieuwe, zelf ontwikkelde trainingsvormen.

Alt Text

Marije Laverman

Arbeids- en Organisatie psycholoog en coach

Marije is een zeer ervaren coach met veel kennis op het gebied van arbeid en
geluk. Daarnaast heeft zij goede kennis van de wetgeving omtrent verzuim. Je
kunt bij haar terecht voor een breed spectrum aan werk gerelateerde
vraagstukken als ook persoonlijke vraagstukken. Zij is een nuchter en
praktisch iemand, dat zie je terug in haar manier van werken.

Alt Text

Janne Croenen

Marketeer

Janne heeft een bachelor Bedrijfsmanagement Marketing gehaald aan Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen, Belgiƫ. Zij ondersteunt onze marketing platformen door onze sociale media kanalen te beheren, creƫert en implementeert online en offline marketingcampagnes, ontwikkelt POS materiaal, update samen met onze webdesigner de content op de website etc.
Marketing is haar passie en ze doet niets liever dan onze projecten op een creatieve manier tot een goed einde te brengen.