Wie zijn wij?


Foto LiesLies Wouters

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Adviseur, Trainer, Teamcoach en Levensgenieter

Lies specialiseert zich in de positieve psychologie. Naast het onderzoek dat zij doet naar geluk en veerkracht, staat ze organisaties bij waar het gaat om mentale gezondheid, optimaal functioneren, motiveren en positieve communicatie. Haar missie is om bij te dragen aan het terugdringen van het aantal burnouts in Nederland door te helpen mensen binnen organisaties gezonder en gelukkiger te maken.

Wat klanten zeggen over Lies: Haar eigen positiviteit en gedrevenheid werken als levend voorbeeld voor het werk dat ze doet.

 

MarionMarion Riteco

Bedrijfskundige en Mindfulness trainer

Marion heeft jarenlang gewerkt als HR Business Partner binnen Defensie. Haar interesses, ervaring, kennis en kunde liggen op het gebied waar Bedrijfskunde, Mindfulness en Emotionele intelligentie samenkomen. Doordat Marion van nature een systeemdenker is, weet ze deze kennis en kunde met elkaar te verbinden en om te zetten in nieuwe, zelf ontwikkelde trainingsvormen.

Wat klanten zeggen over Marion: Marion is zo vooruitstrevend op haar gebied. Bovendien heeft zij een oprechte interesse in de mens die tot uiting komt in haar aanpak in de training. Ze is een creatieve doener, die krachten weet te bundelen.

 

Jo-Anne Otten

Interactivist/Coach, Schrijver en HR-Businesspartner

Jo-Anne werkt als Europees erkend practitioner coach, schrijver en HR-professional. Zij begeleidt mensen en organisaties vanuit hun eigen kracht daar waar disbalans is ontstaan of behoefte is aan persoonlijke professionele ontwikkeling. Het is haar missie bij te dragen aan een vitaal en vervullend werkklimaat door hen te activeren het optimale uit zichzelf te halen door (samen) te werken vanuit hun essentie; hun unieke meerwaarde, hun kernfactor.

Wat klanten zeggen over Jo-Anne: Jo-Anne daagt uit om problemen te benoemen met warmte en humor en is een kanjer in het creëren van een veilige omgeving.

 

OMG! staat voor Op Maat Gemaakt

 

Bij OMG! geloven we niet in een standaard aanpak. Elke mens is anders en elke organisatie bestaat uit mensen. Daarom vinden we het belangrijk om voor elke vraag eerst in gesprek te gaan met onze klant en het aanbod naadloos te laten aansluiten aan de behoefte. We gebruiken de kennis uit de wetenschap om u en uw organisatie te helpen in ons advies, in een training of in coaching.