Ik krijg heel vaak emails en flyers van workshops en lezingen waar het onderwerp mij heel erg van aanspreekt, maar vervolgens zie ik dan dat ik drie uur (heen en terug) in de auto moet gaan zitten voor een workshop van 2,5 uur. En vaak bedenk ik mij dan hoe jammer het is dat er niet wat meer in de buurt georganiseerd wordt.

En zomaar kwam ik enkele maanden geleden in aanraking met iemand die die mening deelt. En sterker nog, die daar al heel erg mee bezig was om daar verandering in te brengen. Peter Fekkes van Nancuna heeft kortgeleden het ideeëntheater opgestart waar hij verschillende leuke lezingen en workshops wilde gaan organiseren.

Ik heb Peter vorig jaar leren kennen toen ik zelf een workshop organiseerde voor het Nederlands instituut voor psychologen en daar Wick van der Vaart voor had uitgenodigd. Ik had zelf al het genoegen gehad een workshop van Wick bij te wonen en hij had mij enorm geïnspireerd. En zoals ik al verwachtte deed Wick de workshop weer geweldig en waren ook de studenten van de Open Universiteit erg onder de indruk van hem. En zo dus ook Peter.

Dus toen Peter mij enkele maanden geleden vroeg of ik hem in contact wilde stellen met Wick om hem naar het Ideeëntheater te halen, wist ik niet hoe snel ik ‘ja’ moest zeggen. Wat een leuk idee! Wick van der Vaart in onze eigen achtertuin.

Morgen is het dan zover. Wick geeft morgen een interactieve lezing in het Ideeëntheater in Barsingerhorn over ‘waarderend’ leiderschap. Waarderend leiderschap gaat uit van wat er allemaal goed gaat en als waarderend leider ga je talenten gebruiken om je doelen te bereiken. Een hele positieve benadering dus. Door actief te gaan oefenen, kan je aan den lijve ondervinden wat de kracht van deze visie op leiderschap met je doet.

Ben jij er ook bij?

Kijk voor meer info: http://nancuna.nl/waarderend-leiderschap 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.