Compassievol leiding geven

“Compassion will save the world”

                                                             Dalai Lama

Wanneer leiders de vaardigheid kunnen ontwikkelen om compassie te hebben met zichzelf en met hun teamleden, kunnen ze een omgeving creëren waarin mensen zich kunnen openstellen, groeien en gezond en succesvol kunnen zijn.

Elke persoon heeft eerder in zijn leven mededogen getoond. Het is geen nieuwe vaardigheid. Het is echter een vaardigheid waar de meesten van ons niet veel tijd aan hebben besteed. En hoe kun je een medelevende leider zijn zonder mensen te laten verslappen of over je heen te lopen? Onderzoek toont aan dat dit een vaardigheid is die kan worden ontwikkeld en dat het ontwikkelen ervan kan leiden tot goed presterende teams.

Belangrijker nog: Duurzame goed presterende teams!

In dit nieuwe leiderschapsprogramma vind je een combinatie van theorie en praktijk. Het is een zeer boeiend, interactief programma door een goed doordachte mix van methoden. De theorie die in online sessies wordt aangeleverd, wordt ondersteund door wetenschappelijke artikelen en verklarende video’s op aanvraag. Zowel reflectieve oefeningen als groepswerk helpen je om de theorie in de praktijk te brengen.

Wil je je vaardigheden ontwikkelen en een meelevende leider worden die je team duurzaam naar succes laat groeien?

Neem nu contact met ons op via e-mail of telefoon en wij sturen u een offerte op maat voor u en uw collega’s.

Voor wie?

Mensen die functioneel of hierarchisch leiding geven en hun teams op een duurzame manier willen aansturen.

Deze training kan zowel online als face-to-face of als combinatie worden aangeboden. De opzet van de training is ontworpen om zowel van de inhoud als van ervaring te leren. Aan het einde van het programma presenteert elke deelnemer zijn leer- en actieplan om de verandering op de werkvloer voort te zetten.