De Universiteit Twente wil op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten de effectiviteit van enkele geluksoefeningen uittesten onder een grote steekproef uit de Nederlandse bevolking. De geluksoefeningen die in dit onderzoek onderzocht worden zijn bedoeld om mensen te helpen om een plezierig, betrokken en betekenisvol leven te leiden. Het doel van dit onderzoek is om vast te stellen of het uitvoeren van deze oefeningen kan helpen bij het vergroten van duurzaam geluk en welbevinden.

U kunt meedoen aan het onderzoek als u 18 jaar of ouder bent, een goede internetverbinding heeft,  beschikt over een e-mailadres en in de periode tussen 16-09-2017 en 19-11-2017 niet meer dan vier aaneengesloten dagen op vakantie zijn. Het onderzoek is bedoeld voor mensen die een verminderd welzijn of geluk ervaren. U heeft behoefte aan ondersteuning bij het vergroten van plezier en betekenis in uw leven en bij de ontwikkeling van duurzaam geluk.

U mag lichte klachten ervaren, zoals somberheid of slaapproblemen. U mag geen ernstige psychische klachten hebben of voor de somberheidsklachten medicatie gebruiken.

Ga naar https://www.utwente.nl/nl/bms/geluksoefeningen/ om u aan te melden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.