2015-04-21_08.57.03Gisteravond hebben we weer een heel succesvolle avond gehad met de powervrouwen.

Ditmaal waren we te gast bij Esther Scholten van 4YoungTalent. Esther heeft een hele leuke, hippe locatie in Julianadorp waar ze talentbegeleiding bieden aan jongeren.

Voor de gelegenheid had ze de ruimte aangepast en na een korte rondleiding door haar nieuwe pand konden we starten. Eerst een welkomstwoord van Anneke Tiel en mijzelf en een korte uitleg over de bedoeling van de powervrouwen voor de powervrouwen die er voor de eerste keer bij waren. Anneke van ’t Bullekroffie nam ook nog even de gelegenheid om iedereen te bedanken om voor haar te stemmen, want vorige week is ’t Bullekroffie accomodatie geworden van het jaar in Noord-Holland!

Vervolgens kon Esther starten met het uitleggen van het Canvas Business Model. Met haar eigen bedrijf als voorbeeld legde ze ons alle 9 stappen uit hoe je aan de hand van dit model je bedrijf in kaart kan brengen. In groepjes van vier kregen we toen ieder 1 stap om zo de eerste vier stappen samen in beeld te brengen. Mooi om te zien dat elk groepje toch weer zijn eigen invulling geeft aan de vragen uit het model. Uit elke groepje kwam 1 powervrouw vooraan presenteren wat ze samen besproken hadden. Na een korte pauze werden we in nieuwe groepjes verdeeld en gingen we met de volgende 5 stappen aan de slag. Aan de hand van de vragen die uit het model kwamen gingen we met elkaar in gesprek over ons bedrijf en hoe we de vraag daarop konden toepassen.

Na de laatste presentatie konden we de avond afsluiten met een hartelijk applaus voor Esther en een borrel. We kregen weer vele leuke tips en tops binnen. De conclusie mogen we wel zeggen is dat de avond wederom als heel waardevol en inspirerend is ervaren en daar zijn we best trots op!

In september zijn we er weer, danĀ is mede-organisator Anneke Tiel van ’t Bullekroffie weer gastvrouw en hopen we jullie natuurlijk ook allemaal te verwelkomen. Ondertussen wensen we jullie een fijne, warme en inspirerende zomer met vele leuke nieuwe uitdagingen!

 

Groetjes,

Anneke Tiel en Lies Wouters

www.bullekroffie.nl

www.omgadvies.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.