23 nov 2016
november 23, 2016

Hoe hou jij al die ballen in de lucht?

0 reacties

Alle ballen in de lucht moeten houden. Dat is wel een beetje de ‘ziekte’ van deze tijd. We moeten zoveel. En dan misschien nog wel het meeste van onszelf. Maar ook de maatschappij stelt steeds hoger eisen.

Gelukkig krijgen we allemaal meer en meer in de gaten dat het leven veel te kort en te onvoorspelbaar is om de hele tijd te stressen! We beseffen dat het belangrijk is dat we in het ‘nu’ leven en genieten van elke dag. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Uit onderzoek blijkt dat veerkracht een belangrijke factor is van geluk. Veerkrachtiger in je schoenen staan helpt je om sneller te herstellen van tegenslagen en zelfs soms tegenslagen te vermijden. Dankzij een prachtige nieuwe samenwerking biedt OMG! Advies, in samenwerking met Mieke de Beer – Koomen drie workshops aan waarbij we samen met jou aan de hand van schrijfoefeningen jouw veerkracht gaan verhogen. Je kan voor één of meerdere workshops inschrijven via info@omgadvies.nl. Geen ervaring met schrijven? Geen paniek! Er is geen ervaring of kunde vereist om aan de workshop deel te nemen. Kies één van de drie thema’s of maak gebruik van de aanbieding en boek ze meteen alledrie.

verhoog-je-mentale-veerkracht

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.